Tortiglioni cu pui

de elucubratiiculinare in Paste, 3 Oct 2012 | 5982 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste tortiglioni,
  • 150 g pui gătit (fiert sau la cuptor),
  • 150 g brânză de bivoliță,
  • 150 g cașcaval,
  • 1 ou,
  • 150 ml lapte,
  • 3 căței de usturoi,
  • 1/2 linguriță busuioc uscat,
  • 1/2 linguriță oregano uscat,
  • sare,
  • piper,
  • o linguriță unt.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortiglioni cu pui:

Puiul se pune la fiert pentru 15 minute, după care se lasă să se răcească și se toacă bucățele. Pastele se fierb în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Brânza se rade. Oul se bate bine și se amestecă cu laptele. Când sunt gata pastele, se amestecă cu carnea de pui, brânza rasă, usturoiul zdrobit și amestecul de ou cu lapte. Se adaugă busuioc și rozmarin și se condimentează cu sare și piper. Compoziția se pune într-o tavă unsă cu unt și se presară cașcavalul ras. Se dă la cuptor pentru 30 minute. Se servesc fierbinți.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortiglioni cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne